Bart Megens #2 stelt zich voor

door | feb 1, 2022 | Kieslijst leden | 0 Reacties

Bart Megens is geboren op 26 november 1985 in Afferden (L).

Woonachtig in Bergen (L) waar mijn gezin en ik wonen met twee bijzonder lieve kinderen.

Toen ik besloot om actief te worden in de politiek, had ik niet verwacht dat ik zou bereiken waar ik na sta. Vol trots mag ik als vertegenwoordigen van de Bergensche inwoners namens Dorpsbelangen op deze prachtige verkiezingslijst staan. Ervaring in de politiek ontbreekt gelukkig niet. Bijna 5 jaar liep ik mee als burgercommissielid in de gemeente Bergen met de portefeuilles Samenleving en Bestuur & Financiën, hierdoor bezit ik al redelijk wat dossierkennis. Daarnaast ben ik provinciaal statenlid waar ik de portefeuilles Ruimte, Landbouw & Natuur en Mobiliteit & Duurzaamheid heb.

In mijn dagelijkse bezigheden ben ik actief in de transport en logistiek. Vanuit al deze kennis hoop ik In de aankomende periode samen met de andere 19 kanjers op de lijst van Dorpsbelangen het verschil in de gemeente Bergen te kunnen gaan maken. Dit voor elke inwoner, bezoeker of werkend persoon in ons mooie Bergen.

Alleen met uw stem staat Dorpsbelangen Samen Krachtig !

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *