Dorpsbelangen Bergen maakt kieslijst bekend

door | jan 29, 2022 | Alle artikelen, Partij Nieuws | 0 Reacties

Dorpsbelangen Bergen maakt de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen bekend. Op 16 maart 2022 kan er gestemd worden voor de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Bergen.

Dorpsbelangen doet voor het eerst mee aan de verkiezingen en uit hun ledenbestand hebben de volgende personen zich bereid gevonden om zich verkiesbaar te stellen in 2022.

 1. Patrick Robben Afferden L
 2. Bart Megens Bergen L
 3. Kevin Fledderman Bergen L
 4. Indy Aengenend Afferden L
 5. Peter Loermans Bergen L
 6. René Aengenend Afferden L
 7. Herman Verrijdt Bergen L
 8. Jan Heijkoop Bergen L
 9. Luke Kepser Afferden L
 10. Ester Jansen Afferden L
 11. Theo Beumers Bergen L
 12. Karin Holtermans-Messmer Siebengewald
 13. TJ Poels Wellerlooi
 14. Emmy Loermans Bergen L
 15. Hai Theunissen Wellerlooi
 16. Chris Reijners Bergen L
 17. Frank van Lin Afferden L
 18. Marleen Theunissen Well L
 19. Theo Theeuwen Bergen L
 20. Mandy van der Meer Bergen L

Robben: “Deze kandidaten missen een positief kritisch geluid in onze gemeente dat staat voor mensen en hun toekomst. Steeds vaker merken we dat de MENS wordt vergeten en andere belangen een hoofdrol spelen. Dat gaat vaak ten koste van onze burgers, onze leefomgeving en onze toekomst. Communicatie is wat ons betreft niet 1-dimensionaal en samenwerken bestaat niet uit eenzijdige mededelingen en het “U mag tekenen bij het kruisje” gehalte. Die brug zouden wij graag gezamenlijk willen slaan tussen bevolking, politiek en ambtelijke organisatie.”

In de top 5 staan 2 oude raadsleden, Robben en Loermans. Bart Megens, Staten lid van de Provincie Limburg. Kevin Fledderman en de 20 jarige Indy Aengenend.

De lijst telt 20 kandidaten van jong (18 jaar) tot oud (72 jaar) met 6 dames en 14 heren, nieuw en ervaren en uit alle windstreken van de gemeente. Samen delen we de passie om onze gemeente toekomstbestendig te maken. We zijn er van overtuigd dat het anders moet, anders kan en diep in ons hart denken we dat de hele Maasduinen het anders WIL.

Bestuurscultuurverandering en transparantie bindt ons. De Maasduinen machtig prachtig, en Samen Krachtig!” voor meer informatie wordt verwezen naar de dynamische website www.dorpsbelangenbergen.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *