Indy Aengenend #4 stelt zich voor

door | feb 7, 2022 | Kieslijst leden | 0 Reacties

Hi Stemmer,

Mijn naam is Indy Aengenend (20 jaar, Afferdse) en ik ben de jongste op de lijst bij Dorpsbelangen. Mijn interesse in politiek is eigenlijk al begonnen op de middelbare school tijdens Maatschappijleer. Daarnaast heb ik ook meegedaan aan een schooldebat en had ik bij de meeste docenten mijn woordje wel klaar.

Ik ben nieuwsgierig, maar vooral ook leergierig en heb daardoor brede interesses. Van toneel tot muziek en van fotografie tot koken en duurzaamheid. Mijn interesses heb ik gecombineerd in de opleiding Food Innovation aan de HAS Hogeschool, waar ik hopelijk in juli 2022 ben afgestuurd in de richting Marketing & Design.

Hoewel ik nog geen politieke ervaring heb, heb ik wel goede communicatieve vaardigheden en ben ik kritisch ingesteld. Sinds kort ben ik ook werkzaam bij PeelPioneers (zij maken van citrusschillen nieuwe circulaire producten) als Marketingcommunicatie medewerker.

Samen met mijn partijgenoten wil ik onze gemeente groener, levendiger en leefbaarder maken!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *