Kevin Fledderman #3 Steld zich voor

door | mrt 10, 2022 | Kieslijst leden | 0 Reacties

Wie ben ik
Ik ben Kevin 35 jaar, geboren en getogen in Nieuw Bergen.

Al vanaf mijn 18e ben ik bezig met ondernemen in de breedste zin des woord. Van een ict bedrijf, reclame bureau, evenementen tot een praktijk voor spiritualiteit, coaching, hypnose en intuïtieve ontwikkeling. Daarnaast help ik bedrijven waarin de organisatie structuur/cultuur onder de loep genomen moet worden om deze weer tot een stromende organisatie voor zich te laten werken.

Vrijetijd.
In mijn vrijetijd ga ik graag dansen (Stijldansen, Salsa, Ecstatic en Rolstoeldansen) , de natuur in of besteed ik mijn tijd graag aan persoonlijke groei.

Motivatie:
Tot voor kort heb ik alles geweerd wat met politiek te maken had, ik was er klaar mee, maar ik merkte dat wanneer je niet actief in de politiek meedoet je zoiezo niets klaar krijgt. Jammer want we doen het met z’n allen zou je denken. Een reden om me weer beschikbaar te stellen voor Dorpsbelangen Bergen. Als je wat wilt bereiken moet je dat doen op de plek waar je ook de mogelijkheid hebt om zaken te veranderen. Natuurlijk mag dat soms uitlopen in een goede discussie maar wel met respect en hoor en wederhoor naar elkaar.

Stem 16 maart op Dorpsbelangen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *