Patrick Robben #1 stelt zich voor

door | mrt 7, 2022 | Kieslijst leden | 0 Reacties

Beste Mensen,

Ik ben Patrick Robben, een halve eeuw inmiddels, en de lijstrekker van de nieuwe partij Dorpsbelangen Bergen. Oorspronkelijk kom ik uit de Herckenrathstraat in Nieuw Bergen, maar na wat omzwervingen woon ik alweer jaren in Afferden. Daar woon ik samen met Ester en mijn dochter Skylar van 5. Mijn 2 andere kinderen wonen in Sevenum en dat zijn Lieke van 17 en Joey van 15. Gestudeerd in Venlo (HEAO), Eindhoven (HEAO-BE), Maastricht (Universiteit Bedrijfseconomie) en Maastricht (Postdoctorale opleiding tot Register-Accountant) ben ik van jongs af aan al bezig geweest met politieke landschap en het strijden voor eerlijkheid en rechtvaardigheid. Ik merk vaak dat er met meerdere maten wordt gemeten, ook in mijn werkbare leven. Blij wordt ik van een samenleving waarin iedereen een gelijke kans krijgt en zichzelf kan ontwikkelen. Daar waar sociale en duurzame initiatieven een kans krijgen en een levendige samenleving ontstaat.

Ik heb een track-record als accountant bij de grotere accountantskantoren Arthur Andersen en Ernst & Young en heb als Management Consultant gewerkt voor o.a. Ahold, Shell, Campina en Deutsche Bank dochter Euler Hermes. Ik heb al 4 jaar raadservaring in de gemeente Bergen voor KERN en ben tevens voorzitter van het Audit Comité in de gemeente geweest. Ik ben als zelfstandige gevestigd met een Handels- en Consultancy bedrijf genaamd TRACOLI. Sinds mei 2021 ben ik penningmeester van R.K.V.V. Montagnards uit Nieuw Bergen.

Bestuurscultuur en veranderingsmanagement is een speerpunt gezamenlijk met een socialer beleid waarbij de Bergse Burger weer meer centraal komt te staan en tevens het aanjagen van het lokale woon- en arbeidsklimaat een prioriteit wordt waardoor we kunnen groeien in onze machtig prachtige gemeente.

Dan worden we weer SAMEN KRACHTIG als jullie ons de kans geven op 16 maart 2022!  Stem Dorpsbelangen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *