Rene Aengenend #6 stelt zich voor

door | feb 1, 2022 | Kieslijst leden | 0 Reacties

René Aengenend

Ik heb een gezin met 2 kinderen en ben geboren in Afferden waar ik nog steeds woon.

Al ruim 30 jaar ben ik salarisadministrateur bij verschillende kleine en grotere organisaties, waaronder profit organisaties Stork Screens BV, Maison van den Boer, WVK-groep, Fontys Hogeschool en Visma Raet en non-profitorganisaties zoals Pameijer en verschillende gemeentes in Nederland, zijnde gemeente Tynaarlo-Assen-Aa en Hunze, gemeente Venray, gemeente Bergen op Zoom en gemeente Overbetuwe.

Ik ben lid geweest van de ledenraad van de Rabobank en Pensioenfonds Stork, heb diverse bestuursfuncties vervuld bij de volleybalclub uit Sambeek (technische staf) en Siebengewald (voorzitter), daarnaast lid en voorzitter van de medezeggenschapsraad Stichting Katholiek Basis Onderwijs gemeente Bergen en tot voor kort voorzitter van Dorpsraad Afferden.

Op school heb ik me onder andere ingezet voor de bezetting van voldoende leerkrachten voor de klas, gymonderwijs op niveau, schoolzwemmen en het naleven van het pestprotocol.

Ik heb me sterk gemaakt voor het onderwerp energiebesparing, binnen de gemeente Bergen en daarbij veel samengewerkt met verschillende ambtenaren van de gemeente Bergen.

Ik hou van sport, muziek en gezelligheid en ben meer dan geïnteresseerd in gezondheid en politiek.

Wat mijn drijfveer altijd is geweest en nog steeds is: Dat we recht doen aan de kwetsbaren (de afhankelijken) of dat nu kinderen, mensen met een kleinere beurs of onze mindervaliden zijn. We mogen het toch allemaal goed hebben.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *