Verkiezingspodcast Maasduinencentraal

door | mrt 10, 2022 | Alle artikelen, Partij Nieuws, Podcast | 2 reacties

2 Reacties

 1. Fred de Goede

  Wat een mooie dingen heb ik gehoord in jullie verhaal.
  —-Geen rechts of links. Mensen gaan daar te veel vanuit om beslissingen te nemen over op welke partij ze moeten stemmen.
  —-Energiepark Wat hebben de inwoners hier direct aan. Als de bedoeling is dat de inwoners hier ook beter van worden waren zonnepanelen op het dak een veel betere optie geweest. Het park komt er. Hoe gaan we er nu voor zorgen dat er transparantie komt over de uitgave en inkomsten zodat de burger kan zien dat hij er inderdaad beter van wordt.
  —-Daadkracht en referenda. Als je kwaliteit wilt leveren dan zul je daadkracht moeten creëren. Dat kan alleen door met de burgers te communiceren. Niet denken zoals vaak gebeurd “De burger zal het zo wel willen” Ik mis dit in zowel het bedrijfsleven als de politiek. Luisteren naar de mensen en met deze feiten bouwen aan een betere samenleving dat zal moeten gaan resulteren in een hoger niveau van welzijn. Uitsteken punt in jullie verhaal.

  Wat ik in algemeenheid mis is dat men zowel in het bedrijfsleven als de politiek altijd zegt wat men gaat doen maar vaak niet doet wat men zegt. Het was de slogan van Pim Fortuyn. Die is me altijd bijgebleven. Mijn stem zullen jullie krijgen en volgend jaar ook als jullie open, eerlijk en transparant terugkoppeling naar de inwoners van Bergen geven over resultaten. Daar ontstaat vertrouwen en loyaliteit uit.

  Nogmaals, ik vond het een zeer positief samenvatting van jullie programma en wens jullie heel veel succes en veel stemmen.
  Eindelijk een partij die iets wil opbouwen vanuit de burgers en niet van hoe zij het graag zouden willen zien.

  Met vriendelijke groet
  Fred de Goede

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *